Şcoala Micile Vedete pregăteşte un Workshop de Film şi Televiziune pentru copii în cadrul Festivalului Internaţional de Film DaKINO 23!

0 Comments

Workshop-ul de Film si Televizune „Micile Vedete” din cadrul Festivalului Internaţional de Film DaKINO 23 este o iniţiere în lumea filmului, o ocazie pentru copiii participanţi de a învăţa să se prezinte în faţa camerei, să vorbească la microfon, să se obişnuiască cu camera de filmat pentru a avea atitudinea şi dezinvoltura necesare pe platoul de filmare.
Workshop-ul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani.

Participanţii din cadrul workshop-ului vor fi implicaţi în exerciţii de dezvoltare personală, dar şi de mişcare scenică şi vor învăţa, în funcţie de situaţie, când să se uite la camera de filmat şi când nu. De asemenea, se vor face exerciţii de improvizaţie şi de stimulare a imaginaţiei- de exemplu simularea unei probe de casting pentru un rol dintr-un film. Toate exerciţiile vor fi filmate şi proiectate pe ecran, iar apoi analizate chiar de către copii sub îndrumarea trainerilor Horaţiu Michel Bob şi Iulia Verdeş, profesori ai Şcolii Micile Vedete!
Mai multe informaţii despre profesorii Şcolii Micile Vedete puteti găsi pe
http://www.micilevedete.ro/despre-noi/profesori/

Activităţile vor avea loc duminică, 16 martie, orele 11.30 la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Înscrierile, în limita locurilor disponibile, sunt deschise pe adresele office@famart.ro şi contact@micilevedete.ro.
Fiecare participant la workshop va primi din partea organizatorilor un cadou surpriză la final.

Workshop-ul va fi urmat de proiecţia scurtmetrajelor Aventurile Micilor Vedete în Parc, regia Ariana Pendiuc şi Micile Vedete Descoperă Secretul Magneţilor, regia Ariana Pendiuc.

Micile Vedete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts