MAROCCO,  cel de-al doilea film de lungmetraj al lui Emanuel Pârvu, este un proiect aflat în etapa de post-producție, care a fost filmat în vara anului 2020 și va avea, cel mai probabil premiera, atât la nivel internțional, cât și în cinematografele din România în cursul anului 2021. A fost invitat în etapa de scenariu să participe atât la CineLink Sarajevo (august 2019) cât și la Cinemart Rotterdam- două din cele mai importante piețe de co-producție internaționale.

MEDA SAU PARTEA NU PREA FERICITĂ A LUCRURILOR, debutul lui Emanuel Pârvu în lungmetraj, a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Sarajevo in 2017, unde a și câștigat 2 din cele 4 premii acordate- pentru Cea mai bună regie- Emanuel Pârvu și pentru Cel mai bun actor- Șerban Pavlu. Au urmat câteva zeci de Festivaluri în toata lumea – New York, Sofia, Cottbus, etc și lansarea în cinematografele din România, în noiembrie 2017. Filmul a fos achiziționat apoi de diverse canale de televiziune: HBO- pentru 12 teritorii, TVR, Kanal D, Cinemaraton, de platforme online: Netflix, HBOGO, Cinesquare, TIFF Unlimited

 

Scurtmetrajul DOI, în regia lui Emanuel Pârvu, este un film dintr-un singur cadru, filmat de pe macara, care spune o poveste în două personaje aflate pe o bancă, într-un parc. Un film cadru-secvență este o poveste în sine, o provocare pentru regizor și echipa tehnică, dar care îmbracă povestea adusă în fața spectatorului într-o haină reală, cu o tensiune cumulataă în timp real, în  care același spectator nu mai este “manipulat” de taieturi, montaj sau efecte de post-producție. Filmul este o co-producție al Asociației FAMart.