Asociatia FAMart a fost înființată în anul 2009.

Printre fondatori se află Miruna Berescu, directorul Festivalului de film ANONIMUL ce are loc în fiecare lună august în Delta Dunării, la Sf Gheorghe.

Miruna Berescu este directorul Festivalului ANONIMUL de la prima sa ediţie, economist de profesie, are experienţă în televiziune, ca producător şi moderator de emisiuni culturale şi beneficiază de un atestat în audio-vizual obţinut la TV5&France 2 în anul 1999.
În anul 2001 a fost ofiţerul de presă al Festivalului de Film DaKINO. În acelaşi an a fost implicată în organizarea primului festival de dans contemporan din România, BuchaESTVest, sub conducerea lui Cosmin Manolescu.

A fost Directorul Festivalului de Film DaKINO timp de doi ani (2002 şi 2003).
În perioada octombrie 2005 – iunie 2006, a fost Consilier de imagine al Ministrului Culturii şi Cultelor.

Ca producator, Miruna Berescu, este in post-productie cu cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Emanuel Pârvu, ”Marocco”. Primul lor lungmetraj ”Meda sau partea nu prea fericita a lucrurilor” (2017) a obitinut numeroase premii precum cea mai buna regie si cel mai bun actor , premiu acordat lui Serban Pavlu, in cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo in anul 2017. Viata de producator a Mirunei Berescu a inceput in anul 2013, cu  scurtmetrajul ”Doi” in regia aceluiasi Emanuel Pârvu. Anul 2013 a fost un an benefic din punct de vedere cinematrografic pentru Miruna Berescu, an in care a infintat si proiectul ”Ombinus Anonimul 10”, produs in colaborare cu Fundatia Anonimul si Saga Film.                        ( https://www.ifestival.ro/omnibus-anonimul-10/ )