Saptamana Filmelor de Oscar

0 Comments

In perioada 18-24 februarie, Grand Cinema Digiplex va invita la Saptamana Filmelor de Oscar.

Program Saptamana Filmelor de Oscar

Evenimentul isi propune sa dea posibilitatea tuturor celor care asteapta cu interes noaptea decernarii Premiilor Oscar pentru a afla cine pleaca acasa cu statueta mult-ravnita, sa vada sau sa revada o mare parte din filmele aflate in acest moment pe lista de nominalizari.
Pe langa filmele care au iesit pe marile ecrane, Saptamana Filmelor de Oscar propune publicului avanpremiere, dar si filme pe care le poate vedea doar in cadrul acestui eveniment.

Saptamana Filmelor de Oscar se deschide luni, 18 februarie, orele 20.00 cu avapremiera filmului Flight, cu Denzel Washington in rolul principal, rol pentru care a primit o nominalizare la Oscar la categoria Cel mai bun actor.

Din categoria cea mai asteptata- Cel mai bun film, in cadrul evenimentului vor fi proiectate Argo, Amour, Mizerabilii, Viata lui Pi, Silver Linings Playbook, Zero Dark Thirty– in avanpremiera si evident Lincoln- filmul cu cele mai multe nominalizari anul acesta.

In exclusivitate in cadrul Saptamanii Filmelor de Oscar, miercuri, 20 februarie, orele 20.00 va avea loc proiectia filmului War Witch/ Rebela in regia lui Kim Nguyen, film nominalizat la categoria Cel mai bun film intr-o limba straina.
War Witch este povestea tulburatoare a unei adolescente fortate sa lupte cu arma in mana alaturi de rebeli in razboiul civil din Africa, transformandu-se intr-un copil-soldat ca atatia alti copii africani. Komona infrunta toate ororile acestui razboi, se indragosteste de Magician- un adolescent cu parul alb si nu-si doreste decat sa se intoarca in satul sau ars de rebeli pentru a-si ingropa parintii.

Joi, 21 februarie incepand cu orele 20.00, este programata proiectia filmului Terapie speciala/ The Sessions. Filmul nu va fi distribuit in cinematografele din Romania.
Castigator al Premiului Publicului si al Premiului Special al Juriului la Sundance 2012, filmul se afla pe lista de nominalizari la Premiile Oscar prin Helen Hunt nominalizata la categoria Cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

In cadrul Saptamanii Filmelor de Oscar vor mai fi proiectate A Royal Affair, Anna Karenina, Skyfall, The Impossible.

Pretul unui bilet la toate proiectiile filmelor din cadrul Saptamanii Filmelor de Oscar este de 20 de RON.

Evenimentul este organizat de Grand Cinema Digiplex in parteneriat cu FAMart si realizat cu sprijinul Europa FM, OK! Magazine si Sapte Seri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

HOTEL TRANSILVANIA 2

0 Comments

Totul pare să fie mai bine la Hotel Transylvania- politica…

TANGERINES

0 Comments

Filmul spune povestea lui Ivo și a lui Markus, care…